به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس، مسابقات بسکتبال کاپ آسیا در حالی به میزبانی تایلند برگزار میشود که ملیپوشان کشورمان برای دومین دوره متوالی در این مسابقات شرکت کردهاند. بانوان بسکتبالیست ایران دو بازی خود مقابل مالزی و مغولستان را با برتری پشت سر گذاشتند، اما در دیدار با اندونزی که امروز برگزار شد مغلوب حریف شدند تا به عنوان تیم دوم به دور بعدی صعود کنند.
تیم ملی بسکتبال ایران در حالی در این مسابقات شرکت کرده که در این پیکارها برای اولین بار به پیروزی دست یافت تا پس از 50 سال نخستین برد خود را جشن بگیرند، با این حال به نظر میرسد دو برد متوالی، بانوان بسکتبالیست چندان به مذاق برخی از رسانههای معاند و ضد ایرانی که همواره به دنبال نشان دادن ضعفها، بخصوص در بخش بانوان هستند، خوش نیامده است. این در شرایطی است که این رسانهها اشاره داشتند که برخی از ورزشکاران تیم ملی، اقدام به خواندن سرود ملی کشورمان نکردهاند.
در این رابطه نیاز هست که چند نکته بار دیگر یادآوری شود تا برخی از ورزشکاران که در غفلت به سر میبرند، اجازه ندهند که به عنوان ابزاری برای رسیدن به اهداف رسانههای ضد ایرانی مبدل شوند.
سرود و پرچم ملی نماد ارزشهای هر کشوری است و نخواندن سرود ملی توسط ورزشکاران که نماینده یک کشور در یک رویداد بینالمللی هستند در واقع چیزی جز توهین به مردم آن کشور نیست. ما این اتفاق را در جام جهانی فوتبال مردان هم شاهد بودیم آن هم از سوی بازیکنانی که در جهان مطرح هستند، اما این موضوع فقط در یک بازی رخ داد و از بازی بعد همه بازیکنان سرود ملی کشورمان را زمزمه کردند. بنابراین آن هم در فضای کنونی که بسیار متفاوت با آن زمان است، یک بازیکن بسکتبال با نخواندن سرود ملی دنبال چه هدفی است؟ یا چه کسانی آنها را هدایت میکنند تا چنین اقدامی را انجام دهند؟ آیا جز این است که دشمنان جمهوری اسلامی با هر بهانهای دنبال تخریب و از بین بردن موفقیتهای زنان ایرانی هستند و برخی از این بانوانان با چنین اقدامی بازیچه میشوند.
* اهمیت سرود ملی در بین کشورها
در جریان جام جهانی فوتبال زنان که به میزبانی استرالیا و نیوزیلند در حال برگزاریست هم چند بازیکن تیم ملی آمریکا در اعتراض به سیاستهای این کشور در خصوص تبعیض نژادی در چند بازی از خواندن سرود ملی خودداری کردند، اما این اتفاق خشم مردم آمریکا را به دنبال داشت و آنها این موضوع را توهین به خود و کشورشان اعلام کردند. همین موضوع نشان میدهد در همه جای دنیا احترام به سرود و پرچم کشور چقدر باارزش است و ورزشکاران به عنوان نماینده یک کشور موظف به رعایت قانون و سیاستهای آن کشور هستند.
از طرفی ورزشکاران تیم ملی وقتی به عنوان نماینده یک کشور در مسابقات شرکت میکنند بنابراین اگر اعتقادی به پرچم، سرود و پیراهن تیم ملی ندارند پس نباید جایی در ترکیب کشورشان در یک رویداد بین المللی هم داشته باشند.
وزارت ورزش به عنوان یک نهاد بالادستی آیا میداند چه کسانی به عنوان بازیکن تیم ملی در مسابقات شرکت میکنند و چگونه بازیچه و ابزار عدهای میشوند؟ چرا نباید در این باره آگاه سازی صورت گیرد. خیلیها در سراسر کشور برای رسیدن به تیم ملی و پوشیدن لباس ملی روز و شب تمرین میکنند اما آیا این لباس آنقدر ارزش ندارد که شعارهای پوچ را هدف قرار داده و ارزش کشورمان را زیر سوال ببریم؟
در این باره لازم است، وزارت ورزش و رئیس و مسئولان فدراسیون بسکتبال پاسخگو باشد تا هدف برخی از بانوان بسکتبالیست از نخواندن سرود ملی آن هم در یک رویداد آسیایی مشخص شود.
البته این نکته هم باید یادآوری شود، در گذشته هم شاهد چنین اقداماتی در سطوح بالاتر بودیم که بعد از آن دیدیم که عده ای که این قبیل کارها را کرده بودند، ابراز ندامت و پشیمانی کرده و در مسیر صحیح قرار گرفتند. پس این اتفاق باید مورد عبرت برخی از این ورزشکاران جوزده که مورد بازیچه قرار میگیرند، باشد که متاسفانه در غفلت مسؤولان و ناآگاهی، سوژه رسانههای ضد ایرانی می شوند.
پایان پیام/
نظر شما